Здається, у використанні мікрохвильовки немає нічого складного – поставити всередину тарілку, натиснути кнопку і за кілька хвилин страва буде готова. Проте блогерка переконана: їжа після розігрівання може бути не такою смачною, адже більшість людей допускають одних і тих самих помилок. Корисними порадами вона поділилась у відео, яке набрало понад 4 мільйони переглядів.
Читайте також Супергерої українського вина: Євгенія Ніколайчук
Як розігріти їжу рівномірно
"Знайомо, коли ви розігріваєте їжу в мікрохвильовці, і частина її просто обпікає рот, а інша – залишається холодна?", – поділилась проблемою Ізабелла. Так відбувається тому, що ми неправильно ставимо тарілку.
Дівчина переконана: якщо ставити ємність з їжею не посередині диска, що крутиться, а на край, то страва прогріється рівномірно. І ніякого обпеченого язика чи неприємної холодної їжі.
Спробуйте ставити тарілку не посередині, а збоку / Скриншот з тіктоку Ізабелли Авіли
Як розігрівати кілька тарілок водночас
Якщо у вас велика родина, гості чи просто є кілька страв, які потрібно швидко розігріти, вам знайома ця проблема: поки розігрієш одну порцію, попередня вже остигла. Порада Ізабелли однозначно зекономить вам час і позбавить такої проблеми.
Просто поставте одну із тарілок та чашку, як на фото нижче – і тоді обидві страви прогріються одночасно, і вам не доведеться чекати ще кілька хвилин.
Щоб розігріти дві тарілки, поставте одну із них на чашку / Скриншот з тіктоку Ізабелли Авіли
Як зробити їжу знову м'якою
Після розігрівання у мікрохвильовці їжа часто стає сухішою та твердішою, ніж була відразу після приготування. Особливо це стосується пасти чи піци. І це не проблема: дівчина пропонує просто поставити у мікрохвильовку разом із тарілкою їжі стакан з водою.
Вода зробить їжу знову м'якою / Скриншот з тіктоку Ізабелли Авіли
Цікаво Персонал зробив несподіваний сюрприз незрячій жінці у ресторані: миле відео
Ваша улюблена страва залишиться м'якою і смачною, адже вода додасть її вологи, і їжу більше не буде складно пережовувати.
Повне відео можна подивитись тут: