Гарантуємо, ви отримаєте масу задоволення та багато-багато бульбашок. Вриваймося у п’ятничний вечір разом з Life 24!

Цікаво "Кузина" шампанського: що потрібно знати про особливе іспанське вино Кава

Classic Cocktail Champagne

  • 1 кубик цукру.
  • 5 – 10 мілілітрів біттеру.
  • 100 – 150 мілілітрів шампанського (заміняємо ігристими).

Додаємо в келих коричневий цукор і вимочуємо його в біттері. Бажано використовувати настоянку Angostura bitter, але підійде будь-який біттер. Доливаємо смачненьке ігристе і насолоджуємося!

Інгредієнти у цьому й подальших відео можуть відрізнятися.


Mimosa

  • 50 мілілітрів апельсинового фрешу.
  • 100 – 150 мілілітрів ігристого.
  • 10 – 15 мілілітрів лікеру Grand Marnier.

Поєднуємо апельсиновий фреш з ігристим. Після цього додаємо кілька капель лікеру Grand Marnier (коньячний лікер). Якщо любите прикраси – покладіть малину або будь-яку іншу сезонну ягоду. За бажання можна присипати все золотою пудрою. Утім, коктейль і без цього буде неймовірним.

Lush Champagne

  • 20 – 30 мілілітрів лікеру з бузини St-Germain.
  • 100 – 150 мілілітрів ігристого.

Тут все надзвичайно просто. Наливаємо в келих лікер, і доливаємо ігристе брют.

Champagne Pick-me-up

  • 30 мілілітрів коньяку.
  • 40 – 45 мілілітрів апельсинового фрешу.
  • 10 мілілітрів гренадину.
  • 100 мілілітрів ігристого.
  • Кілька сезонних ягід.

Змішуємо у шейкері апельсиновий фреш, коньяк та гренадин. За бажання сюди можна додати кілька сезонних ягід. Усю суміш переливаємо в заздалегідь охолоджений коктейльний бокал. Довершуємо все ігристим і прикрашаємо сезонними ягодами.

Ritz Cocktail

  • 30 мілілітрів коньяку.
  • 20 мілілітрів куантро.
  • 15 мілілітрів лікеру Maraschino.
  • 20 мілілітрів лимонного фрешу.
  • 100 мілілітрів рожевого ігристого.
  • Апельсинова цедра.

Цікаво Чим відкривати та завершувати вечірку: винні аперитиви та дижестиви

Все, окрім ігристого, одразу змішуємо у шейкері, після чого переливаємо у келих. Доповнюємо ігристим вином. Наприкінці відрізаємо трішки апельсинової цедри, припалюємо вогнем та здавлюємо її, щоб доповнити смак коктейлю.