5 крутих коктейлів з ігристим, які ви захочете знову і знову
Вечір п’ятниці – прекрасний час для ігристих експериментів. Закриваємо усі справи, запрошуємо подруг додому і насолоджуємося цими неймовірними коктейлями з ігристим.
Гарантуємо, ви отримаєте масу задоволення та багато-багато бульбашок. Вриваймося у п’ятничний вечір разом з Life 24!
Цікаво "Кузина" шампанського: що потрібно знати про особливе іспанське вино Кава
Classic Cocktail Champagne
- 1 кубик цукру.
- 5 – 10 мілілітрів біттеру.
- 100 – 150 мілілітрів шампанського (заміняємо ігристими).
Додаємо в келих коричневий цукор і вимочуємо його в біттері. Бажано використовувати настоянку Angostura bitter, але підійде будь-який біттер. Доливаємо смачненьке ігристе і насолоджуємося!
Інгредієнти у цьому й подальших відео можуть відрізнятися.
Mimosa
- 50 мілілітрів апельсинового фрешу.
- 100 – 150 мілілітрів ігристого.
- 10 – 15 мілілітрів лікеру Grand Marnier.
Поєднуємо апельсиновий фреш з ігристим. Після цього додаємо кілька капель лікеру Grand Marnier (коньячний лікер). Якщо любите прикраси – покладіть малину або будь-яку іншу сезонну ягоду. За бажання можна присипати все золотою пудрою. Утім, коктейль і без цього буде неймовірним.
Lush Champagne
- 20 – 30 мілілітрів лікеру з бузини St-Germain.
- 100 – 150 мілілітрів ігристого.
Тут все надзвичайно просто. Наливаємо в келих лікер, і доливаємо ігристе брют.
Champagne Pick-me-up
- 30 мілілітрів коньяку.
- 40 – 45 мілілітрів апельсинового фрешу.
- 10 мілілітрів гренадину.
- 100 мілілітрів ігристого.
- Кілька сезонних ягід.
Змішуємо у шейкері апельсиновий фреш, коньяк та гренадин. За бажання сюди можна додати кілька сезонних ягід. Усю суміш переливаємо в заздалегідь охолоджений коктейльний бокал. Довершуємо все ігристим і прикрашаємо сезонними ягодами.
Ritz Cocktail
- 30 мілілітрів коньяку.
- 20 мілілітрів куантро.
- 15 мілілітрів лікеру Maraschino.
- 20 мілілітрів лимонного фрешу.
- 100 мілілітрів рожевого ігристого.
- Апельсинова цедра.
Цікаво Чим відкривати та завершувати вечірку: винні аперитиви та дижестиви
Все, окрім ігристого, одразу змішуємо у шейкері, після чого переливаємо у келих. Доповнюємо ігристим вином. Наприкінці відрізаємо трішки апельсинової цедри, припалюємо вогнем та здавлюємо її, щоб доповнити смак коктейлю.