Кожен заклад намагається дивувати свого відвідувача по-різному. Проте ці шеф-кухарі вирішили зробити ставку на креативній подачі страви і феєрично програли. Ділимось фатальною добіркою у нашому матеріалі.

Цікаво Чому вінтажні вина – це рідкість: як створюються Великі ігристі SHABO Grande Cuvée

Шеф-кухарі вирішили поекспериментувати, але щось пішло не так

Цей заклад очевидно неабияк економить воду, адже посуд після такої подачі можна не мити.


І тарілку мити не потрібно / Фото 4tololo

Роли можливо й смачні, але подача геть не викликає апетит.


Оригінальна "тарілка" для суші / Фото 4tololo

Навіщо бруднити посуд, якщо десерт можна налити прямо у руки.


Руки замість тарілки / Фото 4tololo

А у цьому ресторані замість тарілок використовують сумки: подача хлібу дуже дивна.


Хліб у сумці / Фото 4tololo

Бургер у сумці для транспортування органів – креативно, але не надто апетитно.


Бургер у сумці для органів / Фото 4tololo

А у цьому закладі вирішили поекспериментувати із десертом: шеф-кухар приготував пана-кота у вигляді інопланетного яйця.


Як вам такий десерт / Фото 4tololo

Відвідувачі так і не зрозуміли, як можна безпечно випити свій коктейль.


Коктейль у новорічній іграшці / Фото 4tololo

Дуже небезпечна тара для десерту. Аби його скуштувати, потрібно бути обережним.


Дуже небезпечна подача / Фото 4tololo

Такого ви ще не бачили: піца на сноуборді


Замість тарілки сноуборд / Фото 4tololo