Відкриття нового ринку стало можливим лише після проходження всіх стадій сертифікацій, акцентує директор з експорту компанії SHABO Станіслав Кобілецький.

Цікаво Супергерої українського вина: Євгенія Ніколайчук

Від початку перемовин ми знали, що процес буде довготривалим. Адже сертифікацій дійсно дуже багато. Проте ми ні на мить не сумнівались, що наша коньячна продукція блискуче їх пройде та підтвердить свою високу якість на міжнародному рівні, – поділився Станіслав Кобілецький.

Для створення міцних напоїв в компанії SHABO функціонує сучасний виробничий комплекс Коньячний Дім, який забезпечує повний цикл виробництва. Він включає такі етапи: вирощування та переробку власного винограду; отримання коньячного виноматеріалу, потім коньячного (виноградного) спирту, його витримка; отримання якісного коньяку, бренді та граппи.

Коньячний Дім SHABO / Фото SHABO

Коньячний Дім SHABO / Фото SHABO

Коньяк України від SHABO є лідером на ринку багато років, – розповідає Гіоргі Іукурідзе, СЕО компанії SHABO.

"Запорукою успіху цього продукту є якість, завдяки якій споживач і обирає його всі ці роки. І такої філософії ми притримуємось у всьому, що створює компанія. Головний фундамент – якість продукту, саме в це ми вкладаємо найбільше зусиль. Переконаний, без цього неможливо побудувати успішний бізнес. Той бізнес, роботу / послуги якого будуть гідно оцінювати не лише співвітчизники, але й споживачі за кордоном. Таким чином ми закріплюємо позиції України на міжнародній арені", – наголошує Іукурідзе.

Цікаво Українські вина SHABO вийшли на ринок Японії

Нагадаємо, в березні 2021 року компанія SHABO розширила свою присутність в Азії. Українські вина Тельті-Курук, Совіньйон Блан та Піно Гріджіо успішно продаються в японській Йокогамі. Загалом продукція SHABO представлена в 20 країнах світу.