Укр Рус
13 червня, 09:11
2

Корисні панкейки на сніданок: смачний рецепт від блогерки Олени Мандзюк

Відома українська блогерка Олена Мандзюк поділилась рецептом смачних панкейків, які варто спробувати кожному, хто слідкує за фігурою. Для такого корисного сніданку вона використовує цільнозернове пшеничне борошно – і недарма.

Підприємиця та блогерка зізналась, що її чоловік просто обожнює їсти на сніданок різноманітні млинці: "Він готовий їсти їх безперестанку". Тому вона знає безліч варіантів приготування цієї страви. Один з улюблених рецептів – це панкейки на цільнозерновому борошні. 

Читайте також: Прекрасний старт винного літа: фестивалі вина в Україні

Вони ідеальні для сніданку, адже дуже добре насичують, а тому після них вам ще довго не захочеться їсти."Основна перевага такого борошна – збалансованість та насиченість", – розповідає блогерка. Такі панкейки з  самого ранку дадуть вам потужний заряд енергії. Зберігайте собі рецепт!

Інгредієнти:

2 яйця
молоко – 300-400 мілілітрів
цукор за смаком
ваніль
розпушувач
цільнозернове пшеничне борошно (додавати до консистенції сметани, тому кількість визначаєте самі) 

Приготування

  1. Збити яйця з цукром, додавши ваніль.
  2. Додати до суміші молоко та перемішати.
  3. Змішати 200 грамів борошна з розпушувачем та додати до рідкої суміші. Перемішати й поступово досипати ще борошно, аж поки тісто не набуде консисистенції сметани.
  4. На розігріту пательню ложкою викласти млинець. Можна смажити взагалі без олії або ж на кокосовій. Почекати, поки поверхня млинця покриється пухирцями та перевернути

Порада:
Щоб зекономити час, краще смажити одночасно на 2-3 пательнях.

Підібрати вино до ваших улюблених гарячих страв чи десертів простіше, ніж ви думаєте. Заходьте в інтернет-магазин SHABO, обирайте вино до смаку та експериментуйте, створюючи несподівані поєднання з вашими звичними стравами.

Подавайте панкейки з улюбленою начинкою / Фото Unsplash

Подавати панкейки блогерка радить з начинкою, будь-якою, яка вам до душі: шоколад, заварний крем, улюблене варення чи просто сметана. Смачного!