Фісташкове морозиво в домашніх умовах: рецепт смачного десерту від Лілії Ребрик
Джерело:
Інстаграм Лілії РебрикАкторка та телеведуча Лілія Ребрик зізналась, що морозиво завжди було улюбленим літнім десертом її родини. Серед усього різноманіття смаків справжній фаворит – фісташкове, яке вона із задоволенням готує вдома.
Смачним рецептом домашнього фісташкового морозива зірка поділилась у своєму інстаграмі. Приготуйте цей прохолодний і дуже яскравий десерт на власній кухні й насолоджуйтесь ним у ці спекотні літні дні. Записуйте рецепт!
Читайте також Вечеря з вином: витримане ігристе SHABO Classic Brut і спаржа з лососем
Інгредієнти:несолоні фісташки – 200 грамів
молоко – 2 склянки
жирні вершки – 0,5 склянки
яєчні жовтки – 4 штуки
цукор – 1 склянка
несолодкий йогурт – 0,5 склянки
Приготування
- Почистити фісташки від шкаралупи та подрібнити у блендері.
- Пересипати фісташки у невеличку каструльку, додати молоко і вершки, довести до кипіння.
- В цей час збийти жовтки з цукром до стану пишної маси, додати в каструлю і перемішати.
- Поставити на водяну баню на 8 хвилин, добре перемішуючи.
- Дати охолонути під закритою кришкою.
- Додати йогурт, добре перемішати та поставити у морозилку.
- Як тільки почне замерзати, дістати, збити й знову заховати в морозилку.
- За пів години знову дістати, збити і залишити заморожуватись.
Фісташкове морозиво готується дуже просто / Фото Unsplash
Підібрати вино до ваших улюблених гарячих страв чи десертів простіше, ніж ви думаєте. Заходьте в інтернет-магазин SHABO, обирайте вино до смаку та експериментуйте, створюючи несподівані поєднання з вашими звичними стравами.Коли морозиво буде готове, дістаньте його і накладіть у вафельний ріжок або й просто їжте ложкою. Зірка радить для смаку ще натерти шоколад і посипати ним свій холодний десерт. Смачного!