Lacoste Borie Pauillac

Це вино походить із родючого регіону Пойяк у Франції. Спробувавши його, ви відчуєте нотки фруктів та пряності. Ціна близько 33 доларів. Підійде до будь-якого виду баранини, рекомендує The Spruce Eats.


Lacoste Borie Pauillac / Фото Vins-fins

Marqués de Riscal Reserva

Виробляють його в Іспанії у регіоні Ріоха з сорту червоного винограду Темпранільйо. Коштує пляшка вина менше, ніж 20 доларів. У нього елегантний смак і його рекомендують подавати з фаршированою ніжкою барана.

Цікаво! Чому вино витримують у дубових бочках та які є альтернативи


Marqués de Riscal Reserva / Фото Amigosderiscal

SHABO Cabernet Reserve

Запечіть баранину, купіть це червоне сухе вино – і ваші гості будуть у захваті. Ви відчуєте насичені ноти чорної смородини, вишні та стиглих слив в ароматі і приємні, округлі таніни в смаку. Ціна пляшки – 170 грн.


SHABO Cabernet Reserve / Фото SHABO

Le G de Chateau Guiraud

Любите біле вино? А як вам це класичне біле з Бордо? Воно виготовлене з суміші винограду Совіньйон Блан і Семійон. В ароматі відчуваються цитрусові ноти, в яких переважає грейпфрут. Le G від Chateau Guiraurd коштує близько 20 доларів.

Читайте також: Розкрито походження ще одного незвичайного аромату у вині


Le G de Chateau Guiraud ​/ Фото Luding

Це вино насиченого червоного кольору, бо виробляється з темного сорту винограду Шираз. Смак пряний і буде смачно поєднуватися з баранячими відбивними. Його ціна 13 доларів.


Layer Cake Shiraz / Фото Shopsk

Rocca delle Macie Chianti Classico Famiglia Zingarelli

Це чудове італійське червоне вино, як і будь-яке К’янті, добре смакує до м’яса. Його ціна близько 16 доларів. У ньому відчувається приємна фруктовість, яка обов’язково сподобається кожному за столом. Воно середньої міцності, сухе, тому його радять подавати до баранини на грилі.

Важливо! Ефект "антимікрохвильовки": як виглядає гаджет для швидкого охолодження вина


Rocca delle Macìe Famiglia Zingarelli / Фото Vinumlector