Як приготувати ідеальний скрембл з яєць: кухар поділився простим секретом

11 жовтня 2021, 08:05
Читать новость на русском

Джерело:

Daily Star

Шотландський кухар поділився рецептом смачного сніданку. Він розповів, що потрібно додати, щоб яйця вийшли ніжними та просто танули у роті.

Скрембл з яєць – це улюблений сніданок багатьох, адже він не тільки поживний, а ще й готується буквально за лічені хвилини. Кухар з Глазго, Калум Метесон, виклав на сторінці у фейсбуці свій варіант такого сніданку, розкривши секретний інгредієнт, який робить страву по-справжньому ароматною та смачною.

Читайте також  Новий тріумф українських вин: SHABO завоювали 4 медалі на міжнародному конкурсі в Німеччині

До свого допису чоловік додав фото свого сніданку, від якого інші користувачі були у захваті. Вони називали вигляд яєць просто ідеальним та запитували, за яким рецептом кухар готує таку, здавалось би, просту страву.

Калум Метесон переконаний: для справді досконалого скремблу до яєць потрібно додати багато вершків та чорний перець, а готували – з великою кількістю вершкового масла. 

Маєте секретний рецепт страви, яка стає головною на усіх сімейних застіллях? Доберіть до неї вишукане вино від SHABO, що підкресліть її особливий смак. Обирайте вино за смаком в інтернет-магазині SHABO

Ось детальний рецепт скремблу з яєць від кухаря:

  1. Розігріти на сковороді шматок вершкового масла.
  2. Тим часом збити окремо яйця, але не до піни. Додати до них перець та жирні вершки. 
  3. Зменшити вогонь і вилити отриману масу на сковорідку. 
  4. Готувати близько 5 хвилин, обережно розмішуючи яйця.
  5. Вимкнути вогонь і дати яйцям хвилину відпочити.
  6. Перед подачею додати зверху ще трохи меленого перцю та порізаної зеленої цибулі. 

Кілька нюансів

Кухар попередив, що солити страву потрібно в самому кінці. Якщо посолити на початку, то яйця будуть не такими пухкими, а більш водянистими. 

До теми Кондитерка вразила усіх цікавим десертом: він схожий на хот-дог

Він також радить не боятись додавати багато вершкового масла та жирних вершків – саме за рахунок цих інгредієнтів страва і виходить такою ніжною і майже шовковистою.